måndag 26 september 2011

Utställning i Veberöd

Den 25/9 var det så dax för Friccos debut i utställnings ringen på dagen fyllda 4 månader :-) Färden ifrån Hässleholm avgick kl 7 på morgonen. En helt underbar morgon började så sakta gry. Vi blev bara helt tvungna att stanna bilen o fota lite. Har ingen aning om var vi var när just dessa bilder togs, men någon mil innan Sjöbo är nog inte helt fel gissat ;-)

















Väl på plats på Vebröds brukshundklubb kommer Gert o hälsar på. Han fick sedan uppdraget att bli dagens fotograf så följande bilder är tagna utav honom. Stort TACK Gert!!!
Här är ett kort på Fricco i lite profil.

O framifrån :-) Han fick kritik för sitt "något slarviga öra" dommarens uttryck, men visst stämmer det till 100%!

Det var lite kyligt på morgon kvisten så Fricco fick komma upp en stund o bli lite varmare om tassarna ;-) O då passar ju Gert på att fota ;-) Så jag kom oxå med på bild.

Fricco på bordet. Dommare för dagen var Carina Andersson Rapp. En mycket trevlig kvinna, mjuk mot hundarna o hjälpte dem som var lite vilsna i ringen.

Puma på bordet.

Ixion blev dagens BIR o poserar här med sin fina rosett som matchar nyponrosorna i bakgrunden. Det blev verkligen superfint Gert!!!

Här poserar Puma med sin rosett :-) Hon blev minsann BIM valp!!! GRATTIS Anna!!!

Ixion har tydligen fått syn på något, han är ganska snygg min mellan pöjk ;-)

Vi fick för oss att fota far o son uppställda o det blev faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv :-) o Fricco fick "rätt" sida mot kameran dvs sin utställningssida. Matte får försöka komma ihåg att ställa rätt sida mot dommaren i fortsättningen ;-)

Sen ville vi naturligtvis försöka få till ett familje foto, men det var lite värre ;-) Om två stod ja då satt den tredje osv. Så detta var det bästa kortet Gert fick med min kamera.

Dagen började o slutade med BUS!!! Puma o Fricco fick dela cupé i buren då Caizer faktiskt fick följa med för en gångs skull. Han var så positiv o glad hela dagen! Det var riktigt kul att se. Men jag ställde honom inte, för det ska han slippa! Så länge inga krav ställs o han bara får följa med då är han glad. Vad man är gör med sina hundar så ska det vara positivt! O söndagen var en mycket positiv dag! Både för hundar o mattar - ja jag o Anna D. Men jag hoppas att även Gert fick en positiv dag ;-)

1 kommentar: