måndag 23 februari 2015

Nido har gjort utställningsdebut

O med den äran att han slutade som BIM!!!! Herre jösses va glad jag är! Har fortfarande knappt smällt det trots det gått ett dygn nu. Vi är båda helt slut, ja matte är nog mest slut för här går allt på tomgång idag. Men det var helt klart värt det! Att jag sen är extra trött kan ju faktiskt bero på att man inte har varit ute i utställningssvängen på ett tag nu o dessutom all spänning som nu släpper. För det var trots allt debut för oss båda som ekipage i ringen! Men jösses vilken kille jag har! Han var hur lugn som helst både i och utanför ringen. Alla hundar var ju en massa kompisar som man kunde busa med. Att sen grannhundens huvud var lika stor som halva Nido det brydde då inte han sig om. Hundens matte fick det lite jobbigt när de båda började busa men det bjöd vi på både hon o jag. Hundarna hade ju kul!!!

Kritiken löd: Välvuxen valp med fina kroppsproportioner och god balans. Underbart huvud och uttryck. Välkroppad. Fina vinklar, står väl på sina ben och tassar. Parallella rörelser, utmärkt från sidan. Vacker teckning.

Dessutom sa hon att han hade fantastiska rörelser som verkligen visade en sund och frisk hund, hon sa även att hon gillade verkligen honom! Man kan bara tacka o buga efter sådana kommentarer.

Han skötte sig utmärkt på bordet o fick beröm av domaren för att han var så duktig.



En annan brun kompis - en tik som dock inte hade samma fina bruna färg som Nido

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar