måndag 9 december 2013

Alldeles för länge sedan!

Ja det var på tok för länge sedan bloggen uppdaterades! Så nu får det bli ändring på detta! Senaste inlägget är ju ända sedan den 9 juli!!!
Vad har då hänt sedan dess? Jo lite av varje...
Jag hade den stora lyckan att komma in på Specialist sjuksköterskeprogrammet med inriktning mot medicinsk vård. Att jag dessutom skulle få utbildningen betald kunde jag bara drömma om. Men här är jag idag, jobbar 50% och pluggar 50%. Så om allt går min väg så kan jag titulera mig specialist sjuksköterska i juni 2015. Men vägen dit är inte lätt!!! Har genomlidit en vansinnigt svår tenta som jag aldrig kunde drömma om att jag skulle klara men ibland har man tur ;-) Just nu håller jag på med en projektplan som ska examineras i början av januari. Så inte är man sysslolös!
Fricco han får vara hos mamma o pappa under de dagar jag pluggar i Malmö och det fungerar toppen. Ixion då undrar ni kanske? Jo han har fått jobb som vakthund hemma hos min mormor.
 Hon har nämligen börjat höra sämre och orkar inte så mycket. Så nu kommer det inte in några obehöriga i det huset! Han släpper knappt in ens min morbror eller moster ;-) Mamma o pappa säger han inte ett ljud till, men de ingår ju i familjen hihi. Så han har det toppen! Inte en gång han har velat följa med när jag varit där på besök. Visst det kan man tolka hur man vill ;-) Men jag o mormor tolkar det som att han har valt att bo där o han har det så bra en hund bara kan. Han blir bortskämd o har sällskap hela dagarna, dessutom får han långpromenader av mamma o pappa som bor i huset bredvid.
Dessutom trivs Fricco alldeles utmärkt med att vara ensamhund, han har äntligen börjat ta sig i hullet så till sommaren hoppas jag att vi kan besöka några utställningar - om nu ekonomin tillåter det :-( Den där studielönen är ju inte mkt att hänga i julgranen! Går back varje månad men nån gång ska det väl bli ändring på torpet :-)
Avslutar med lite bilder på juldekorationen här hemma.
Köksfönstret
Hibiskusen har fått komma in ifrån balkongen o började direkt att blomma.
Sovrumsfönstret
Uteplatsen i loftgången

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar