fredag 24 maj 2013

Hundhelg

Tänkte ta en bild på grabbarna med deras nya bärnstens halsband - mot fästingar, men se nähä att posera det var inte  deras melodi men halsbanden syns ju iallafall ;-)
Efter några dagar fyllda med illamående och magknip laddar vi nu inför helgen o hoppas att illamåendet o knipet håller sig i schack.

Lördagen bjuder på kennelträff på Kråkeberga Gårds kennel. Det ska bli riktigt roligt att få lära känna lite nya människor o framförallt hälsa på hundar. Lite tävlingar och bus det blir det oxå. Denna helgen är det nämligen Friccos tur att stå i centrum, så Ixion han kommer att få spendera helgen hemma hos mina föräldrar.

På söndagen blir det att gå upp före tuppen - tack snälla Anna D att jag får bo hemma hos er över natten. Det är nämligen dax för BPH i Bjuv o gissa vad?? Jo Fricco är först ut med starttid 07:45. Snacka om att det blir en tidig morgon o en låång dag. Måste ju kolla in alla DSG när man väl har chansen 10st med andra ord! Ixions döttrar Puma och Freja kommer oxå. Så kameran är nu laddad med dubbla batterier. Bilder kommer under nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar